Sziasztok egy pár sor rollunk :) 

Az Erzsébet Kincse kennel 2002-ben alakult meg, de az állat szeretetem visszanyúlik egész gyermekkoromig. Már kis iskolás koromban is érzékelhető volt hogy az állatok iránt mély érzelmeket táplálok. Amíg más gyerekek focizni, biciklizni jártak én kóbor cicát mentettem. Szívesebben játszottam az udvaron a kutyákkal, mint a többi gyerekkel. Kis gyermekkorom óta tudtam, hogy egész életemben állatokkal szeretnék foglalkozni, bár akkor még nem tudtam, hogy egyszer kutyatenyésztő leszek. Nálunk az állatok mindig teljes értékű családtagnak számítottak. Ezt a csodálatos fajtát úgy ismertem meg, hogy szomszédunkban lakott egy idősebb úr, Tibi bácsi, aki tenyésztő volt. A fajta azonnal elrabolta a szívem lenyűgözött az, hogy egy ilyen pici kutya mekkora hatalmas szeretettel téli szívvel van megáldva, Milyen rajongással, odaadással képes szeretni. Lenyűgöző temperamentuma, bátorsága, az ahogy képes szembe szállni bárkivel és bármivel akár egy óriási kutyával is a szeretett személy megvédése érdekében. Az első ilyen kutyusomat Tibi bácsitól ajándékba kaptam, ö volt Gina. A mai napig él a fajta iránti szerelmem.

Kedves Érdeklődő Mi a XX. Kerületben élünk kutyusainkkal, tenyész kutyáink külföldi illetve ithoni tenyészetekből származnak. A kennelünk fö szempontja,a küllem mellet a kutyák egészségi állapota. Mi arra törekszünk, hogy a tőlünk elszármazó kölykök minnél egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak ,stabil idegrendszerű, boldog kiskutyák legyenek, és sok örömöt okozzanak családjaiknak .

Kutyusaint velünk élnek ( nem kennelekben) higénikus tiszta, luxus környezetben, teljes értékű családtagok. Sok energiát fektetünk a tisztaságra, kutyusaink mindenből a legjobbat kapják, prémium tápok , táplálék kiegészitők. 

Elérhető kölykeink megtekinthetők otthonunkban szüleikkel együtt, szülők kiállitási eredményekkel, Patella szűréssel illetve tenyész szemével rendelkeznek.A kicsik jól szocializáltak,stabil idegrendszerrel rendelkeznek,gyermekek mellet lakásban nevelkednek. 

 - kölykeink 10-12 hetes koruk után kerülnek új családjukba 

  FCI kedvenc törzskönyvvel (Ezt az ivartalanítás igazolása után postázzuk.) 

-Számlával 

-adás-vételi szerződéssel

. -Egészségügyi garanciával( ez szerzödésben rögzitve), 

 -több oldalas saját készitésű gondozási leirással , -Teljes oltási programmal.

-Többszörösen féreg hajtva.

-Orvosi nagy vizsgálat után. 

-Orvosi jegyzőkönyvvel.

- Kezdőcsomaggal ami magába foglal: 1 kg tápot, 2 tálat, fekhelyet, kisruhát, takarót, játékot, vitamint,illetve Royal Canin baba csomagot. 

A kiskutyák 3 hetes koruktól foglalhatók le. A lefoglalt kiskutya minden héten látogatható az elvitel napjáig, kiskutyáinkhoz jár egy élethosszig tartó kapcsolat tartás.(Segítség nyújtás) Ami magában foglalja az éjjel-nappali elérhetőségét,ha esetleg bármiben segítségre lenne szükség a kutyussal kapcsolatban .


Tenyészetem regisztrálva van Meoesznél, Ctpe -tag vagyok továbbá a 578/2020. (XII.14.) Kormányrendelet értelmében - Nébih által regisztrált - Felir és létesítmény azonosítóval is rendelkezik.

További szép napot.